За нас

ЗА НАС

Аникомерц е специјализирана фирма за производство на украсни кеси, декоративни хартиени кутии, украсни форми за пакување.
Нашето долгогодишно искуство ќе Ви обезбеди брза и квалитетна услуга со квалитетно дизајниран производ.
Ани Комерц дооел експорт – импорт Скопје,
друштво за производство, трговија и
услуги, со основна дејност производство и
трговија на декоративни кеси и кутивчиња.
Друштвото е формирано во 1992 година.
Располага со широка палета на производи.
Во 2003 година беше учесник на саемот
Tехнома во Скопје, како и на меѓународниот
саем во 2004 година во Букурешт Република
Романија. Ани комерц е прв производител
на украсни кеси во Македонија. Се разликува
од другите со своите производи изработени
со посебна креативност

ДИЗАЈНИРАНО ОД АНИКОМЕРЦ

Брза изработка и испорака

Брза изработка. Дизајн по желба. Уникатни дезени. Сопствени печатени материјали

Додадена вредност

Нашата изработка е одлична вредност за вложените средства

Секогаш достапни за Вас

Секогаш достапни за нашите корисници.Вашата идеја споделете ја преку нашиот дизајн.Побарајте не директно или пратете порака

СРЕЌНИ КЛИЕНТИ

Share this post